ÉÉS ELNÉZÉST KÉREK ELKÉSZÜLT A zab,amiben van bab.
Végre megíródott a recept hozzá. Ezt a sütit én kifejezetten uzsira szoktam enni, amikor már úgy hinnye de ennék valami édeset már
A délutáni órákban a sejtek inzulinérzékenysége jobb.
A csoki, aszaltgyümölcs, banán tartalma miatt akkor ajánlanám. A felszívódását útifűmaghéjjal lassítottam és egy kis hajdinakásával.
Recept
295 gr zab
1 ek, útifűmaghéj és hajdinakása
120 gr tk. liszt(de rizsliszttel is működhet)
240 gr bab
1/2 tasak sütőpor
75 gr aszalt barack
25 gr glicin (édesítő hatása van)
1 banán
225ml tej (nálam mandula)
150 gr reszelt alma (nem nyomkodtam ki)
Tetejére:
3 tábla étcsoki (nálam Lindt)
Sótlan mogyoró
Először a száraz alapanyagokat öntjük össze és ezt követően a többi alapanyagot. Az egész masszát 150 fokon sütöttem nagyjából 30 percig (de ezt ellenőrizzétek!). Miután megsült a mikróban melegített csokiszószt öntjük rá és dermedésig kitesszük a hidegbe.